jobb hos oss

Hos Kranproffen får du spennende arbeidsoppgaver i en voksende bedrift. Noen av oppdragene vil være på vestlandet, mens andre vil være reisejobber over hele Skandinavia. Hos oss får du grundig opplæring i et arbeidsmiljø med fokus på videreutvikling og læring i fagfeltet..

Vi er en verdidreven bedrift hvor videreutvikling, kollegaer og selve arbeidet veier tungt. Våre prossedyrer og retningslinjer er det som sikrer kunden trygge og effektive løfteoperasjoner. Derfor søker vi kun personell med gode holdninger.

FORDELER

Hos oss finner du gode kollegaer i et miljø som fokuserer på god opplæring og deling av fagkunnskap med hverandre. Det er viktig for alle som jobber hos Kranproffen å ha et arbeidsmiljø som bygger på tillit og raushet. Vi befinner oss ofte i situasjoner på byggeplassen hvor vi er nødt til å kommunisere og stole på hverandre for å kunne ivareta hverandres sikkerhet. 

Kranproffen ønsker å være en sikker arbeidsplass for sine ansatte, både når det kommer til sikkerhet på byggeplassen, men også ved å ivareta de ansattes rettigheter. Derfor følger vi Norsk Arbeidsmandsforbunds tariffer, som gir våre ansatte en rekke medlemsfordeler og mer trygghet i privatlivet. Vi har også gode pensjonsordninger gjennom AFP. Privat avtalefestet pensjon (AFP) er en tariffbasert pensjonsordning for ansatte i privat sektor.

Hos Kranproffen er vi også opptatt av å stå frem som et eksempel på gode holdninger til grønnere løsninger, derfor dekker vi våre ansattes kostnader i forbindelse med kollektivtransport til og fra jobb. 

Vi er en godkjent lærebedrift

Kranproffen er en godkjent lærebedrift, med stort fokus på å ivareta all den gode kompetansen vi har i bedriften. Vi tar inn en lærling hvert år, og satser på unge talenter. Kravene blir stadig strengere, og ansvaret blir større. Det kreves faglig dyktighet og gode holdninger hos potensielle lærlinger.

Vi oppfordrer både gutter og jenter å søke læreplass hos oss!