Bauma 2022

Baumamessen 2022
Om du er så heldig og skal på Baumamessen 2022,  anbefaler vi deg og ta turen innom standen til Liebherr. Her vil de ha en egen representant fra Norge, Kjetil Tettum, som vil bli å finne på uteområdet ved stand 809-810 / 812-813. Det skal vises frem over 70 utstillinger, og ulike løsninger fra vår høykvalitetsportefølje, som møter individuelle kundebehov på hver byggeplass.

Liebherr utvider sin serie med fibertårnkraner, med ekstremt kraftige maskiner, for første gang utover EC-B-serien. Løftesvingkranen 258 HC-L 10/18 fiber, høytoppskranen 1188 EC-H 40 fiber, samt flattoppkranene 520 EC-B 20 fiber og 370 EC-B 16 fiber, er nye. Kraner med høyfaste fibertau gir enda større ytelse, noe som er spesielt merkbart i store kraner.

Med 195 HC-LH 6/12 viser Liebherr frem sin første hydrauliske løftesvingkran i kombinasjon med et slankt og klatretårnsystem. Liebherr jobber også med fremtidsrettede løsninger for å gjøre krankjøringen enda sikrere, og mer effektiv. Et utmerket eksempel er teledriften for tårnkraner, som gjør at maskinen kan styres utenfor kranførerhuset.

Liebherr sitt bidrag til fremtidens byggeplass gjennom digitalisering og drivteknologi vil også vises frem på Bauma messen. Produktsegmentet mobil- og beltekraner vil presentere flere digitale produkter på Bauma, inkludert en rekke applikasjoner i den nye MYLiebherr-kundeportalen som Crane Finder, Crane Planner 2.0, den digitale mobilkranlisensen, flåtestyring og ikke minst er en ny telemetri å se.