Møt oss på ONS i Stavanger!

Offshore Northern Seas 2022

Denne uken starter endelig ONS, som anses å være Norges største messe. Denne messen arrangeres i Stavanger annen hvert år, og vi har gledet oss til å delta på dette arrangementet i lang tid. Denne møteplassen er fantastisk for den globale energi-industrien, og her er det mulig å få innsikt i nyheter, trender, innovasjoner og tekniske løsninger. Med andre ord et dette en stor energi-messe som trekker til seg et stort publikum, hvor blant annet Kong Harald, Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og den kjente forretningsmannen Elon Musk vil delta. ONS har sitt utspring i en tydelig forankring i olje- og gassektoren, men likevel har fornybar energi fått en stadig tydeligere profil i messen. 

Aktivitetene på messeområdet fordeles på elleve ulike haller, og i år har Vestland fylkeskommune har invitert virksomheter fra fylkeskommunen til en fellesutstilling på ONS. Vi i Kranproffen skal derfor stå under denne felles utstillingen som vil finne sted i hall sju. Det å plassere hele fylkeskommunen sammen åpner opp for et fellesskap hvor hver virksomhet får mer synlighet, samt en tydeligere plassering, slik ar deltakere enkelt kan finne fram til ulike virksomheter. Hjertelig velkommen, vi gleder oss til å se deg der!

Kronprins Haakon deltar også på ONS

Jon Askeland (T.V), Vestlandets fylkesordfører på vår stand