Arbeidsmandsforbundet – et forbund for fagfolk

Arbeidsmandsforbundet er et forbund vi i Kranproffen er stolte over å være en del av. Forbundet ble stiftet den 13. april 1895, og har siden den gang hatt en gradvis vekst. I dag er det blitt Norges største fagforbund i privat sektor. 

Et rettferdig og trygt arbeidsliv

Kranproffen er opptatt av å samarbeide tett med et forbund som jobber for et rettferdig og trygt arbeidsliv for sine medlemmer. Vi har tatt en prat med anleggssekretær, Amund Losen Moholdt ved arbeidsmandforbundet.

«Vi er forbundet for arbeidsfolk. Vi representerer deg, og de andre i anleggsbransjen, og jobber for arbeidsfolks lønns- og arbeidsvilkår» 

Som medlem får ansatte i Kranproffen flere fordeler hos Arbeidsmandforbundet. Dersom man skulle vært uheldig og havne i noe form for trøbbel, får man hjelp til å håndtere dette på best mulig måte forklarer Moholdt. Medlemmene har også en tillitsvalgt som kan forhandle for seg, i tillegg til at man får gode private fordeler som; innbo-, fritidsulykke- og advokatforsikring, samt lavere boliglånsrente.

Amund Losen Moholdt ved Norsk Arbeidsmandforbund.


 

Vi står sammen med både ansatte og kollegaer i annleggsbransjen i Norge!

Meg Arbeidsmandforbundet i ryggen vet vi i Kranproffen at vi blir rettferdig behandlet, får lønn som fortjent og at forskjellene skal være små. Videre forteller Amund at ingen skal kunne utnytte andre for egen gevinst, og at rettferdighet er en godhet som de skal ta godt vare på. 

Det pågår nå et valg av tillitsmann, hovedleder og nestleder hos oss i Kranproffen sammen med Arbeidsmandforbundet. Dette valget vil bli avgjort i november. 

All informasjon til nettsaken er hentet fra fra intervju og følgende nettsteder:

https://arbeidsmandsforbundet.no/